Home > Reiki

Wat is reiki?

Wat is Reiki?Reiki is een Japanse behandeltechniek, vrij te vertalen als heilige of spirituele (Rei) levensenergie (Ki). Mikao Usui, een japanner die leefde in de 19de en 20ste eeuw, ontving verlichting na een meditatie van 21 dagen. Hij werd zich bewust van een methode waarbij het niet alleen het lichaam, maar ook de emoties, het mentale en de ziel kunnen worden geheeld. Reiki wordt dan ook wel een alternatieve of paranormale geneeswijze genoemd, omdat de reikibeoefenaar levensenergie doorgeeft. De beoefenaar geeft dus niet zijn of haar eigen energie, maar geeft de levensenergie gehaald uit het Universum door. Vaak presenteren de engelen zich tijdens een behandeling om aanvullende energieën door te geven via de behandelaar of aan te geven waardoor een ziektebeeld kan zijn veroorzaakt.

Wat gebeurt er tijdens een reiki behandeling?

Reiki beschouwt je lichaam en geest als één geheel. Tijdens een behandeling leg ik mijn handen op verschillende plekken op het lichaam en besteed extra tijd aan de plek waar je pijn of een blokkade ervaart. Als er blokkades ontstaan in je energiebanen, kan je energie niet optimaal door je lichaam stromen. Als Reiki Master werk ik met de energie uit de kosmos en zorg ik ervoor dat blokkades zoveel mogelijk worden opgeheven. Ik stimuleer hiermee het zelfherstellend vermogen van jouw geest en lichaam. Sommige ziekten of fysieke tekortkomingen zijn niet te genezen. Reiki kan hierbij alleen verlichting bieden.

Voor degenen die nieuwsgierig zijn wat Reiki is en als dat hun kan helpen bied ik naast de reguliere sessie van 1.5 uur een ontdekkingsessie van 1 uur aan.

Maak een afspraak Bekijk prijslijst

Samen met jou ga ik op zoek naar manieren om jou weer goed in je vel te doen zitten
Neem direct contact op
© 2020 Sangaia