Home > Over Sandhya

Sandhya Sietaram  is de behandelende Reiki Master en masseuse binnen Sangaia.

Carriere

In 2002 rondde ik mijn studie Small Business & Retail Mangement af aan de Hogeschool InHolland in Diemen. In de daarop volgende jaren heb ik mijn vak uitgeoefend en een gezin gesticht. Inmiddels ben ik weer gevestigd in Nederland, na 14 jaren in Frans-Guyane te hebben gewoond. Door de jaren heen heb ik ervaren dat het gras niet groener is bij de buren en dat we allemaal met uitdagingen worden geconfronteerd in het leven. Dit heeft mij de gelegenheid gegeven om te onderzoeken welke verschillende technieken er zijn om de innerlijke balans te herstellen in uitdagende tijden.

Gaves

Als kind was ik mij ervan bewust, dat mijn handen warmte genereerden. Ik zag ook verschillende lichtbundels. Inmiddels weet ik dat het de engelen zijn, die wij allemaal bij ons hebben. Gaandeweg heb ik deze gave van mij geaccepteerd en geïntegreerd in mijn dagelijks en professioneel leven. Ik kan engelen zien en met hen communiceren.

Heden ten dage noemen wij ons Lichtwerkers.

Lichtwerkers hebben als doelstelling de mensheid te helpen een positieve verandering in het bewustzijn te brengen. Bewuster leven en je ook prettig voelen in je lijf. Dit kan onder andere door te ontdekken welke negatieve patronen zich steeds herhalen in ons leven & hoe deze te doorbreken. Het verhelpen van energieblokkades in het lichaam is een belangrijk onderdeel van het werk van een lichtwerker.

Vaardigheden

Als hulpmiddelen gebruik ik Tibetaanse klankschalen, half edelstenen,waaronder roze kwarts, amethyst, lapis lazulli, hematiet, obsidaan, bergkristal. De half edelstenen straal ik vooraf persoonlijk in met energie. Tevens pas ik de kennis toe die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen Reiki, Karuna Reiki®, LaHoChi, Art Therapy, Ayervedic en Javaanse massage, Focusing-Oriented Psychotherapy, Chakra Healing, NLP basiskennis en Doreen Virtue's medium kaartlegging.

Bel of schrijf mij gerust, indien je meer informatie wenst. Je bent van harte welkom bij Sangaia!

Samen met jou ga ik op zoek naar manieren om jou weer goed in je vel te doen zitten
Neem direct contact op
© 2020 Sangaia