Home > Disclaimer

Disclaimer

Ik respecteren in hoge mate het werk van de reguliere gezondheidszorg, artsen en specialisten. Op geen enkele wijze wil ik de suggestie wekken dat mijn hulp een vervanging is voor de behandeling, diagnose, adviezen of medicatie die door hen wordt gegeven. Mijn werk is geen vervanging voor reguliere zorg, maar een aanvulling daarop. Inzichten die eventueel uit een healing komen zijn geen medische diagnose.

Ik wens aan een ieder te benadrukken om naast onze healings altijd, en voor welke klacht dan ook, je huisarts of behandelend specialist te blijven raadplegen.

Deze website is informatief

Alle informatie die op deze website wordt aangeboden, inclusief informatie gerelateerd aan medische zaken, gezondheidsklachten, behandelingen en producten, dient alleen voor informatieve doeleinden. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw eigen arts of specialist.

Garanties en aansprakelijkheid

Ieder mens is uniek en daarom bieden ik geen garanties hoe goed een healing-sessie zal aanslaan. De healing is bedoeld  ter bevordering van natuurlijke genezingsprocessen, emotionele en mentale verwerkingsprocessen, wat kan leiden tot volledig of gedeeltelijk klachtenvrij worden maar echte garanties bestaan hierin helaas niet.

Als ontvanger staat het je vrij de healing te blokkeren en kan het voorkomen dat een privésituatie, innerlijke ontwikkeling of andere omstandigheid eerst aandacht behoeft. Je hebt altijd de vrijheid en keuze hoe snel je daarin doorzet. Healing in Practice kan mede daarom niet aansprakelijk gesteld worden voor het al dan niet behalen van het gewenste resultaat en eventuele consequenties daarvan.

Samen met jou ga ik op zoek naar manieren om jou weer goed in je vel te doen zitten
Neem direct contact op
© 2020 Sangaia